Zoekt u bepaalde berichten? Kies dan een trefwoord

Typen, klikken of tikken ... vinden!

Waar woont u in Haaksbergen, als u 70 bent?

Dat is een goede vraag! Een vraag die zowel de gemeente Haaksbergen als de corporatie Domijn bezig houdt. Daarom gingen medewerkers van corporatie Domijn op onderzoek uit en vroeg het oudere huurders.

Domijn wil mensen een thuis bieden, in elke levensfase
Medewerkers van Domijn gingen met huurders in gesprek over wonen in de toekomst. Hoe kijken zij hier tegenaan en welke wensen zijn er? Karin Tempelman, medewerker van ons team Klantrelaties vertelt: “Na de zomer ontvingen 250 willekeurig geselecteerde huurders in de leeftijd van 65 jaar en ouder, die in een niet-gelijkvloerse woning wonen, van ons een kaartje op de deurmat".

Veel belangstelling!
"Maar liefst 60 huurders hadden belangstelling voor een persoonlijk gesprek en gaven gehoor aan onze oproep. Tijdens de gesprekken merkten we weer dat elke persoonlijke situatie uniek is. Waar de één vragen had over het gelijkvloerse woningaanbod, hikte de ander aan tegen bepaalde drempels: Moet ik als ik ouder word verhuizen uit mijn vertrouwde buurt? En hoe gaat dat dan? Kan ik aanpassingen doen in mijn woning? En hoe zit het met de huurprijs als ik ga verhuizen. Allerlei vragen waar we de huurders goed over konden informeren“, aldus Karin.

Meer informatie vindt u op de website van Domijn.