Tentoonstelling

In stadhuizen, evenementenhallen en andere ruimten op tientallen locaties: de reizende tentoonstelling van Lang zult u wonen is al op veel plaatsen te zien geweest. Vele duizenden hebben er zich al laten informeren, zelf producten ‘uitgeprobeerd’ en vragen gesteld over hoe ze hun huis kunnen aanpassen om er langer, veiliger en comfortabeler te kunnen wonen.

 

“Steeds een feestje …”

Hans Engelbertink, de bouwkundig adviseur van Lang zult u wonen, is vaak begeleider en eerste aanspreekpunt op de tentoonstelling. Ook na de tigste keer gaat hij nog steeds met plezier op pad: “Het contact met de bezoekers met altijd weer verrassende vragen, dat maakt het voor mij steeds weer een feestje.”

 

Kom meteen even kijken

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om de tentoonstelling te bezoeken? De kans is groot dat deze op korte of wat langere termijn ook een keer bij u in de buurt neerstrijkt. Tot die tijd kunt u hier alvast een voorproefje op uw bezoek nemen.

 

Zeer gewaardeerde hulp van bedrijven

Hans Engelbertink: “Wat we zeker niet onder stoelen of banken moeten steken is de ondersteuning van bedrijven bij het opzetten en inrichten van de tentoonstelling. Mede door hun inbreng is de tentoonstelling zo’n succes geworden. Die bedrijven zouden we best eens in het zonnetje mogen zetten.”