Zoekt u bepaalde berichten? Kies dan een trefwoord

Typen, klikken of tikken ... vinden!

 • Wat komt er allemaal kijken bij het aanpassen van uw woning?

  13 september 2016
  Meneer Vogel woont meer dan veertig jaar op dezelfde plek. Verhuizen wil hij niet. Hij voelt zich thuis op deze plek..
 • Een ’gewone’ stoel? Mooi niet!

  8 december 2014
  Dit is de easyUPchair. Hij ziet eruit als een normale eetkamerstoel, maar het is een comfortabele sta-op-stoel. Eentje zonder elektriciteit en snoeren. Hoe kan dat? De easyUPchair heeft een veersysteem..
 • Scootmobiel of … driewielfiets voor senioren?

  11 juli 2014
  Wie fietsen te moeilijk of te gevaarlijk vindt, kan kiezen voor de voordelen van een scootmobiel. Maar dat betekent wel dat..
 • Lang zult u wonen-markt in Hellendoorn krijgt een 7,9

  11 december 2013
  Op 23 november was de hal van het Huis van Cultuur in Nijverdal podium voor de Lang zult u wonen-markt. Hier presenteerden zich bouwbedrijven, elektrotechnische installateurs, interieuradviseurs,..
 • Aflevering 8

  7 november 2013
  Waar denkt u over tien jaar te wonen? Moet de overheid uw traplift betalen? Deze en andere vragen stelt Evelien Harberink aan toevallige voorbijgangers in Zwolle. Wethouder Erik Dannenberg van deze stad geeft zijn kijk..
 • Heeft u ergotherapie nodig?

  15 oktober 2013
  Sommige mensen hebben of krijgen problemen met normale dagelijkse handelingen. Zaken als aankleden, schrijven, eten, boodschappen doen, telefoneren, opstaan, fietsen, autorijden, (huishoudelijk) werk of hobby’s worden moeilijk, of het lukt hen helemaal niet..
 • 'Anders had ik naar een tehuis gemoeten'

  17 april 2013
  Mevrouw Muys is 85 jaar en woont al 51 jaar in hetzelfde huis in het Brabantse Veldhoven. “Dat had niet gekund zonder die blokken op mijn..
 • Navigatiehulp voor blinde en slechtziende mensen

  16 april 2013
  Met de komst van de smartphone en gebruik van GPS kunnen mensen die lopend onderweg zijn ook gebruikmaken van navigatiesystemen. Speciaal voor blinde en slechtziende mensen..
 • Bent u op zoek naar een hulpmiddel?

  19 december 2012
  Een handige bron voor informatie is de Vilans hulpmiddelenwijzer die na de vernieuwing van onlangs nu nog overzichtelijker is. U vindt uitgebreide informatie over verschillende categorieën hulpmiddelen. Honderden artikelen..