Zoekt u bepaalde berichten? Kies dan een trefwoord

Typen, klikken of tikken ... vinden!

 • Een facelift voor onze tentoonstelling!

  24 maart 2016
  Bent u hem al eens een keer tegengekomen, onze Lang zult u wonen tentoonstelling? Nu staat ie bij de Technische Unie..
 • Veel te zien op de markt in Oldenzaal! Dus kom ook!

  5 november 2015
  Het is weer gelukt! Ruim twintig bedrijven en organisaties staan voor u klaar op de Lang zult u wonen-markt in Oldenzaal op zaterdag 7 november a.s. Met handige producten, diensten en tips en adviezen. Alles..
 • Filmimpressie van de markt in Zwolle

  4 november 2015
  Wil u meer weten over wat u zelf in en om uw huis kunt doen om veilig en comfortabel te (blijven) wonen? Lang zult u wonen informeert u op allerlei manieren. Ook op de Lang..
 • Succesvolle markt in Zwolle

  2 november 2015
  Grote belangstelling was er voor de speciale markt in De Nieuwe Bierton in Zwolle voor aanpassingen aan huizen die langer zelfstandig wonen mogelijk maken. Honderden geïnteresseerden namen er een kijkje...
 • Geslaagde Comfort en Zorgdag Installatiebedrijf Tijhaar

  7 oktober 2015
  Geslaagde Comfort & Zorgdag Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren kijkt terug op een zeer geslaagde Comfort & Zorgdag. Ruim 120 mensen kwamen kijken en lieten zich informeren over de mogelijkheden op het gebied van..
 • Tijd voor grijs beleid in Overijssel

  21 mei 2015
  Overijssel veroudert. Betekent dit ook: tijd voor grijs beleid? Ja, om meerdere redenen stelt Hans Peter Benschop van het Trendbureau Overijssel..
 • Altijd in beweging: onze tentoonstelling

  25 februari 2015
  In stadhuizen, evenementenhallen en andere ruimten op tientallen locaties kris-kras door de provincie: de reizende tentoonstelling van Lang zult u wonen is al..
 • De installateur die met een vracht informatie naar je toe komt

  22 januari 2015
  Morrenhof-Jansen is een allround installatiebedrijf met zo'n 150 medewerkers dat op bijzondere wijze werk maakt van de presentatie van zijn producten en diensten. Met een grote truck is de onderneming..
 • Domotica uitproberen in Oldenzaalse woning-in-de-winkel

  18 december 2014
  “Van 't een komt 't ander. Al pratend met onze klant Seiger, meubel- en tapijtspecialist, kwam domotica voorbij. Jon Seiger wilde daar letterlijk en figuurlijk ruimte voor vrijmaken. Terwijl wij als installatiebedrijf juist op..
 • Een ’gewone’ stoel? Mooi niet!

  8 december 2014
  Dit is de easyUPchair. Hij ziet eruit als een normale eetkamerstoel, maar het is een comfortabele sta-op-stoel. Eentje zonder elektriciteit en snoeren. Hoe kan dat? De easyUPchair heeft..
 • Voor een gerust gevoel, binnen én ook overal buiten

  28 oktober 2014
  Wuzzi Alert. Zo heet het alarmsysteem dat nauwelijks groter is dan een lucifersdoosje. U neemt het gemakkelijk mee, binnenshuis en buiten. Als er wat aan..
 • Bijeenkomsten Lang zult u wonen in Dalfsen

  21 augustus 2014
  De gemeente Dalfsen nodigde aannemers, installateurs, bouwmarkten en vrijwilligers uit om op 28 augustus in de raadzaal van het gemeentehuis te praten over het project Lang zult u wonen...
 • Theo Rietkerk blikt vooruit: waar zou ik wonen als ik ouder word?

  17 juli 2014
  Lang zult u wonen! Deze slogan hoor ik regelmatig voorbij komen. Dat komt vooral omdat het de naam is van een campagne die in vrijwel alle Overijsselse gemeenten loopt. Lang zult u..
 • Maandag nog een lege tuin, donderdag staat de mantelzorgwoning er

  11 juli 2014
  Wie kiest voor een mantelzorgwoning van Hodes Bouwsystemen heeft de bouwers maar korte tijd ‘over de vloer’. “Een mantelzorgwoning in de tuin..
 • ‘Klanten in onze winkel staan er zo toch eerder bij stil’

  27 mei 2014
  “Natuurlijk was er altijd al wel vraag naar badgrepen en bijvoorbeeld toiletbeugels, maar de laatste tijd merken we ook in onze winkel een toenemende belangstelling voor aanpassingen in huis die voor comfort en..
 • Met je tablet of smartphone vanuit je bed de voordeur openen?

  7 mei 2014
  “Hoewel velen van hen het zelf niet weten, zijn we al bij zo’n 10 à 15% van de Nederlanders thuis. Vooral met onze elektrische motoren voor zonwering met afstandsbediening. En ook in..
 • Geslaagde bijeenkomst ‘Businesskansen in seniorenhuisvesting’

  2 mei 2014
  Op dinsdag 22 april werd de ongeveer 75 bezoekers van de bijeenkomst in het mediacafé van Hogeschool Windesheim in Zwolle duidelijk gemaakt ..
 • Rooskleurige vooruitzichten door vergrijzing

  2 mei 2014
  Twee pas verschenen rapporten, een van de Kamer van Koophandel (KvK) en een van ABN Amro, vertellen eenzelfde verhaal: door de vergrijzing van de bevolking ontstaan er tussen nu en..
 • ‘Ook kleinere bedrijven kunnen wel degelijk innoveren’

  2 mei 2014
  Uit verschillende onderzoeken blijkt dat seniorenhuisvesting de komende jaren kansen biedt aan het MKB. Als die bedrijven tenminste innoveren en samenwerken. Maar mag je ook van een kleiner bedrijf..
 • 'Als je aan elke beurs zo'n opdracht zou overhouden ...'

  3 maart 2014
  Ronald van Rhee, projectvoorbereider bij Bouwbedrijf Timmerman Nijverdal BV, ziet om zich heen een groeiende belangstelling voor levensloopbestendig bouwen. “De overheid draagt daaraan bij en ook..
 • Absoluut veilige sloten die u zelf wel makkelijk opent

  26 februari 2014
  Veiligheid en comfort in huis beginnen bij de voordeur. Met een cilinder die u zelf gemakkelijk kunt openen, terwijl ongewenste gasten geen kans krijgen om binnen te komen. Om..
 • ‘Een mantelzorg-aanbouw die staat als een huis’

  17 februari 2014
  Mark Krakers, vestigingsleider van BAM Gebouwservices Enschede, stelt het met nadruk: “Als we met een aanbouwunit zouden komen voor mensen die zorg behoeven, dan moest het kwaliteitsbouw zijn. Geen veredelde keet, maar een degelijk verlengstuk..
 • Thuiszorg opent deuren met mobieltje

  21 januari 2014
  Elke thuiszorgorganisatie kent ze: cliënten die hun voordeur niet kunnen openen. De medewerkers van de organisatie zijn dan aangewezen op sleutels die ze van en naar beheeradressen moeten..
 • Vakwerk van de Vakjury

  19 december 2013
  ‘Het was geen gemakkelijke taak voor de jury …’ heet het vaak. Voor de vakjury van de wedstrijd om het beste Lang zult u wonen-idee was..
 • Wat doet een zorgconsulente bij een installatiebedrijf?

  18 december 2013
  De Hoogstraten Groep in Almelo is gespecialiseerd in centrale verwarming, loodgieterswerk, ventilatie, koeling, elektra en duurzame energie. Een van de medewerkers, Yvon Versteeg, is zorgconsulente. Hoe valt dat te rijmen? Ze..
 • Langer thuis blijven wonen dankzij de aanbouwmodule

  28 november 2013
  “Als je hier in Hardenberg niet langer thuis zou kunnen blijven wonen, dan bestaat de kans dat je naar bijvoorbeeld Coevorden..
 • Odink Zonwering (Hardenberg)

  7 november 2013
  Odink Zonwering is de erkende Romazo zonweringspecialist voor Overijssel en Drenthe. Voor al uw zonwering, binnen en buiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we zelf assembleren kunt u rekenen op..
 • Siemar Zonwering B.V.

  7 november 2013
  Bij Siemar bent u altijd gegarandeerd van een gedegen advies, hoogwaardige producten en een professionele montage. Graag ontmoeten wij u in onze showroom..
 • Lang zult u tuinieren

  28 oktober 2013
  Veel mensen mogen graag in hun tuin zijn. Daar hoort bij dat ze dan ook geregeld in die tuin bezig moeten..
 • Brok Kleinbouw

  15 oktober 2013
  Brok Kleinbouw heeft ruime ervaring in woningaanpassing. Of het nu gaat om het rolstoelvriendelijk maken van een woning, het plaatsen..
 • Lekker Thuis Oud Worden

  10 oktober 2013
  Lekker Thuis Oud Worden is een organisatie die zich ten doel stelt haar klanten een zo comfortabel en veilig mogelijk gevoel in huis te geven..
 • Hekonorm

  25 september 2013
  Hekonorm is leverancier van energiezuinige kunststof, hout-aluminium en kunststof-aluminium kozijnen. Deze zijn door hun hoge isolerende waarden gecertificeerd (PHI) voor gebruik in passiefhuizen (die tot 90% minder..
 • Hodes Bouwsystemen

  20 augustus 2013
  Hodes Bouwsystemen (Enschede) levert uitbreidingen voor woningen zoals een badruimte, slaapkamer, woonkamer of combinaties hiervan: www.youtube.com/watch?v=yrm17Tm1VuE. De volledig uitgeruste uitbreidingen worden binnen een paar dagen geplaatst en zijn klaar voor gebruik. Het is mogelijk..
 • Compacte stalling voor scootmobiel of fiets

  18 juli 2013
  Voor wie weinig ruimte heeft en toch een scootmobiel, motor of fiets beschermd wil stallen, is er nu de 80 centimeter brede Multistalling. Met behulp van de afstandsbediening kan de vloer worden in- en uitgeschoven..
 • PC Basic

  11 juli 2013
  PC Basic levert software en computers, speciaal ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening. Eventuele computerproblemen worden op afstand of bij de gebruiker thuis verholpen,..
 • Baderie

  6 juni 2013
  Baderie staat voor een landelijk netwerk badkamerspecialisten met onder meer 4 showrooms in Overijssel. Baderie adviseert, ontwerpt badkamers, levert de producten en..
 • Hegeman VNO Bouw

  6 juni 2013
  Hegeman VNO Bouw levert een breed pakket diensten op bouwgebied. Van dagelijks tot planmatig onderhoud, van renovatie, verbouw en restauratie tot kleinschalige nieuwbouw., voor zakelijk en particulier...
 • StaVeilig Nederland

  6 juni 2013
  StaVeilig Nederland BV verzorgt antislipbehandelingen van vloeren. Bij (natuur)stenen, betonnen, houten en linoleum vloeren worden met een vloeistof microscopisch kleine groefjes in de toplaag van een bestaande steenachtige ondergrond aangebracht...
 • Bribus Keukens

  6 juni 2013
  Tot van de specialiteiten van Bribus behoren de keukens met extra ergonomisch comfort, bijvoorbeeld voor mensen met een lichamelijke beperking. Het gaat hier om..
 • Knoef ijzerhandel

  6 juni 2013
  IJzerhandel Knoef te Hengelo is gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. Bovendien voert het bedrijf een groot assortiment moertjes,schroeven en bouten. Bijzondere vermelding verdienen de Festool en Panasonic shop-in-shops en de werkkledingcorner...
 • Multimate

  23 mei 2013
  Deze landelijke keten bouwmarktketen telt 10 vestigingen in Overijssel. Alle filialen worden gerund door zelfstandige ondernemers. Multimate kenmerkt zich door uitgebreid assortiment..
 • Ter Brugge bouw

  23 mei 2013
  Ter Brugge Bouw is een klein aannemersbedrijf uit Borne voor verbouw, nieuwbouw en timmerwerken. Het bedrijf verricht onder meer grote en kleine aanpassingen in en aan woningen, uiteenlopend van een nieuwe slaapkamer beneden tot een..
 • Tiade

  23 mei 2013
  Tiade biedt zorg en ondersteuning aan huis: verpleging, verzorging, begeleiding, terminale zorg en 24 uurszorg, evenals particuliere huishoudelijke hulp. Er wordt gewerkt met zelfstandige zorgverleners met wie u zelf afspraken..
 • MCS Keuken en Comfort

  23 mei 2013
  MCS Keukens en Comfort ontwikkelt en levert producten voor de ergonomische sector en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met onder..
 • 'Anders had ik naar een tehuis gemoeten'

  17 april 2013
  Mevrouw Muys is 85 jaar en woont al 51 jaar in hetzelfde huis in het Brabantse Veldhoven. “Dat had niet gekund zonder die blokken op mijn trap,” zegt..
 • Navigatiehulp voor blinde en slechtziende mensen

  16 april 2013
  Met de komst van de smartphone en gebruik van GPS kunnen mensen die lopend onderweg zijn ook gebruikmaken van navigatiesystemen. Speciaal voor blinde en slechtziende mensen zijn..
 • Met techniek meer comfort en veiligheid in huis

  29 maart 2013
  'Met één druk op de knop al het licht in huis uit doen als u in bed stapt? De gordijnen of een raampje met afstandsbediening openen en sluiten? Wilt u energie besparen? Of..
 • Kijk ook eens rond bij een bouwmarkt!

  2 januari 2013
  De laatste jaren merken bouwmarkten dat klanten steeds vaker om advies vragen. Voor een verbouwing of renovatie bijvoorbeeld. Bij de bouwmarkten wordt graag meegedacht en de medewerkers staan klaar..
 • Je bouwt niet voor even ...

  27 december 2012
  Ter Brugge Bouw is een klein aannemersbedrijf uit Borne. Reinoud ter Brugge maakt het steeds meer mee: mensen die van..