Alle deelnemende gemeenten

Bezoek hier de eigen Lang zult u wonen-pagina's van deze gemeenten

Groningen

Lang zult u wonen in Groningen from ebureau groningen on Vimeo.

Wilt u graag oud worden in uw eigen vertrouwde buurt? En herkent u zich in de voorbeelden op deze site? Dan is het verstandig om nu al na te denken over het aanpassen van uw huis. In de gemeente Groningen staat u daar niet alleen voor.

logo-groningen

Gratis advies aan huis

In de stad is een team van Lang zult u wonen-adviseurs actief. Zo’n adviseur komt op afspraak bij u thuis. Hij (of zij!) gaat met u in gesprek, luistert goed wat uw wensen zijn en stelt vragen om erachter te komen wat voor u passende oplossingen zijn.
De adviseur is getraind om deskundig en onafhankelijk advies te geven. Hij gaat dus niet zelf een slaapkamer verplaatsen of een nieuwe badkamer aanleggen. Hij probeert u ook niets te verkopen. Maar hij weet wel precies wat er vandaag de dag te koop is aan handige apparaten en hulpmiddelen om uw woning weer helemaal veilig en comfortabel te maken.

Maak nu een afspraak!

De woningaanpassingen die u laat doen en de materialen of apparaten die u aanschaft, moet u natuurlijk zelf betalen. In bijzondere gevallen kunt u een bijdrage vragen vanuit de Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning). Maar de Lang zult u wonen-adviseur zelf is gratis. Vul daarom meteen het formulier hieronder in. Dan wordt snel contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.

Ja, ik ben geïnteresseerd in persoonlijk advies aan huis van Lang zult u wonen. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.

De invulvelden met een * zijn verplicht