Laden Evenementen

Welk evenement gaat u bezoeken?

Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt zijn

Organisaties gezocht: Infomarkt Oldenzaal

Helpt u met uw bedrijf of organisatie inwoners in Oldenzaal om zo lang en veilig mogelijk comfortabel thuis te blijven wonen? Bent u actief op het snijvlak wonen en zorg? Presenteer uw producten en diensten dan op de Informatiemarkt Wonen en Zorg Oldenzaal op 11 oktober 2018. Meld uw bedrijf of organisatie aan voor 1 oktober 2018, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over de informatiemarkt

Op donderdag 11 oktober 2018 organiseert de gemeente Oldenzaal samen met Lang zult u wonen de Informatiemarkt Wonen en Zorg. De markt is bedoeld om inwoners in Oldenzaal en omgeving  te informeren over mogelijkheden om zo lang mogelijk veilig en comfortabel thuis te (blijven) wonen. De gemeente Oldenzaal en Lang zult u wonen nodigen uw organisatie graag uit als u oplossingen biedt voor oudere inwoners (of hun kinderen) waardoor zij langer zelfstandig thuis kunnen wonen. De oplossingen die u biedt kunnen variëren van (thuis)zorg en andere persoonlijke dienstverlening voor oudere inwoners tot het aanbieden van renovaties en woningaanpassingen. Maar ook als u handige hulpmiddelen of producten levert, bent u van harte welkom.

Aanmelden voor 1 oktober 2018 

Wilt u zich als organisatie presenteren op de Informatiemarkt Wonen en Zorg in Oldenzaal? Meld uw organisatie dan aan voor 1 oktober aanstaande. Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar lydia@langzultuwonen.nl. Vermeld bij uw aanmelding de volgende gegevens:

  • Naam van uw organisatie
  • Adres van de website waarop meer informatie is te vinden
  • Contactgegevens waarop u te bereiken bent  (telefoonnummer en mailadres)
  • De ruimte die u nodig heeft in uw stand