Laden Evenementen

Welk evenement gaat u bezoeken?

Hier kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt zijn

Levensloopbestendig wonen voor professionals

Voor deelnemers aan het project Ondernemend Noaberschap wordt op 14 februari een netwerkbijeenkomst 'levensloopbestendig wonen voor professionals' georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst in Nijverdal komen ondernemers uit Overijssel bij elkaar die actief zijn in de seniorenmarkt voor wonen, welzijn en zorg.

Workshop bouwkundig adviseur Lang zult u wonen
Tijdens de netwerkbijeenkomst verzorgt Hans Engelbertink een workshop levensloopbestendig wonen voor professionals. Hans is als bouwkundig adviseur verbonden aan Lang Zult U Wonen en specialist in woningaanpassingen en comfortverbetering. Hij komt veel bij de mensen thuis en voorziet hen van een advies op maat. Hij deelt zijn ervaring niet alleen met bewoners en woningeigenaren, maar ook met bijvoorbeeld ouderenbonden, woningbouwcorporaties en bedrijven. In deze workshop deelt hij zijn ervaring met de deelnemers van Ondernemend Noaberschap. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten voor geslaagde woningverbeteringen, welke (nieuwe) mogelijkheden zijn er, wat gaat er nog vaak mis, hoe voorkom je dat en hoe bevorder je acceptatie van je advies bij de bewoner/woningeigenaar?

Netwerksessie: kansen voor samenwerken
Het project Ondernemend Noaberschap voor wonen, comfort en zorg is sinds de kick-off op 5 juli 2017 flink op stoom gekomen. Verschillende bedrijven uit Overijssel zijn aangehaakt, scherpen hun propositie voor de seniorenmarkt aan en/of bouwen aan een lokaal bedrijvennetwerk. Er zijn kansen om elkaar verder te versterken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van lokale bedrijven met (specialistische) bedrijven die regio-overstijgend of landelijk werken.

De middag op 14 februari is voor genodigden. Heeft u interesse in het opzetten van een Lang zult u wonen-bedrijvennetwerk in uw gemeente? Dan kunt u contact opnemen met Maria Walters van Lang zult u wonen: maria@langzultuwonen.nl