KwieK ID

Toekomstbestendig wonen
KwieK ID is gespecialiseerd in toekomstbestendig wonen. Dat kan uw huidige woning zijn, maar ook het nieuwe huis of appartement dat u nog gaat bouwen. Samen met u, investeren we in een woning waarin ouder worden met goede voorzieningen geregeld is en u zich thuis voelt; maar bovenal zorgen we voor toegevoegde waarde aan het leven van u, uw partner en uw kinderen.

Waar kan KwieK ID u mee helpen?
Vraagt u zich wel eens af of uw huidige woning geschikt is om ook in de toekomst te blijven wonen? Heeft u plannen voor een verbouwing van bijvoorbeeld uw badkamer of slaapkamer en wilt u weten hoe u dat zo verstandig mogelijk kunt aanpakken? KwieK ID is er voor woningeigenaren zoals u, die graag willen investeren in de toekomst. In een huis dat mooi én functioneel is, veilig en slim. Een huis waarover is nagedacht!

Het maken van de juiste afwegingen
KwieK ID helpt u bij het maken van de juiste afwegingen, zodat u nog jaren plezier beleeft van de investering in uw woning. KwieK ID ondersteunt en ontzorgt u van begin tot eind als u uw woning toekomstbestendig wilt inrichten of (ver)bouwen. In bouwkundig, technisch, esthetisch en financieel opzicht. We geven u daarmee niet alleen inzicht in alle opties, maar bieden ook professionele bouwbegeleiding bij de uitvoering van uw plannen.

Van woontest tot ontwerp van uw nieuwe droomhuis
U kunt bij ons dus terecht voor al uw vragen op het gebied van toekomstbestendig wonen: van het laten uitvoeren van een woontest in uw huidige woning, advies over domotica, tot een verbouwing of het ontwerp van uw nieuwe droomhuis.

Contact:
Nicole Groothuis & Petra Winkelhuis
Mulderstraat 6
7482 ND Haaksbergen
074 2051620
www.kwiekid.nl