Ergocare

Ervaar de vrijheid
Veel zorginstellingen maken al jarenlang gebruik van plafondtilsystemen. Met het unieke wandtilsysteem van Ergocare kunt u ook thuis deze voordelen ervaren.

Hoe werkt het?
Middels twee vaste rails aan de wand en één beweegbare rail daartussen (een zogenaamd XY-systeem) is elke ruimte in uw woning flexibel in te richten en gebruiken. Het wandtilsysteem kan op elk type wand gemonteerd worden. Als u minder mobiel bent, kunt u met het wandtilsysteem toch zelfredzaam blijven in uw eigen huis, zonder dat grote bouwkundige werkzaamheden nodig zijn.


De voordelen van het wandtilsysteem

 • Het wandtilsysteem voorkomt vaak kostbare verbouwingen
  Omdat er geen ruimte meer nodig is om met de mobiele tillift te manoeuvreren rond de rolstoel of het bed hoeft de bad- en of slaapkamer vaak niet meer vergroot te worden. Het verbreden van deuren en het verwijderen dorpels is vaak niet meer nodig en tapijt hoeft geen belemmering meer te zijn.
 • Mantelzorger krijgt door wandtilsysteem veel meer mogelijkheden
  Het wandtilsysteem geeft meer bewegingsvrijheid  voor de gebruiker, maar ook voor de mantelzorger of hulpverlener. Er is genoeg ruimte rondom de wandtillift. Door de zelfredzaamheid te vergroten in de eigen woning hoeven mantelzorgers maar ook thuiszorgorganisaties minder ingezet te worden.  
 • De huiselijkheid van de woning blijft behouden, vrijheid van inrichting
  Met de wandtillift kunt u uw interieur houden zoals het is. Het verplaatsen van meubels en of bed is niet noodzakelijk. Het wandtilsysteem is namelijk aan alle type wanden te bevestigen, ook aan lichte scheidingswanden.
   

Contactpersoon Ergocare
Mariëlle Kroondijk
Kopersteden 24-1
7547 TK Enschede
T: 053 428 30 90

info@ergocare.nl

www.ergocare.nl